Algemene vragen

Hoe krijg ik accreditatie?

Als medisch specialist, verpleegkundige of PA kunt u in aanmerking komen voor accreditatie punten. Kijk bij de cursusinformatie of die ook voor u geaccrediteerd is. Tijdens de cursus moet u alle stappen met ‘Complete’ afvinken en alle toets vragen ten minste 1 keer maken. Aan het eind van de cursus krijgt u dan de mogelijkheid een certificaat aan te vragen. Dit certificaat kunt u met uw BIG nummer mailen aan info@e-infuse.com , binnen 8 weken worden de punten dan toegekend.

Ik ben klinisch geriater of ben al expert in ouderenzorg, is de cursus ouderenzorg nog zinvol voor mij?

Als expert op het gebied van ouderen heeft de cursus u waarschijnlijk inhoudelijk niet veel nieuwe kennis te bieden. Wel kan het zinvol zijn om te zien waar uw collega’s mee bezig zijn om zo te weten waarop u in de praktijk wellicht kunt aansluiten. De cursus meedoen op de achtergrond kan daarmee ook voor u zinvol zijn, wel willen we u vragen de open vragen vooral voor de cursisten te laten die dit nog als leermoment kunnen gebruiken.

Ik krijg zoveel mails, kan dat niet wat minder?

U kunt na inloggen op e-infuse-cursus.com aangeven welke notificaties u wel of niet wilt ontvangen. Daarnaast kan ook per forum worden aangegeven of u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe reacties.

De werking van een cursus

Een video werkt niet, hoe komt dit?

Alle video’s zijn uitvoerig getest en werken, mocht dit niet het geval zijn dan ligt dit hoogstwaarschijnlijk aan de computer of het netwerk waarop u zit. Probeer het anders even via uw smartphone. Aan het eind van de week ontbreekt vaak nog een video, dit is de terugkoppelingsvideo die gemaakt wordt naar aanleiding van alle reacties die de afgelopen week gegeven zijn. De dag waarop de video online komt wordt in de betreffende stap gemeld.

Hoe download ik een certificaat?

Na inloggen op e-infuse-cursus.com kunt u de cursus openen waarvan u het certificaat zoekt. Open vervolgens het laatste blok van de cursus, daar vindt u uw certificaat als u aan alle voorwaarden heeft voldaan.
Let op, om in aanmerking te komen voor het certificaat dienen alle stappen doorlopen te zijn. Pas als de 100% is bereikt en de eindtoets voldoende is afgerond kunt u het certificaat openen en inzien.

Ik krijg geen toegang tot sommige wetenschappelijke artikelen die in de cursus worden genoemd, hoe komt dat?

Veel wetenschappelijke artikelen zijn tegenwoordig open access, echter zijn er ook nog velen met copyright. Deze kunnen we niet openbaar plaatsen omdat hier de copyright mee geschonden wordt. Gelukkig heeft elke arts als het goed is toegang tot een medische bibliotheek en kunt u via die weg het artikel inzien.

Kan ik de cursus in eigen tijd doen?

Ja. U kunt op elk moment de cursus onderbreken of oppakken. Ook is het mogelijk een deel in te halen of vooruit te werken. Echter zit de meerwaarde van de cursus in het discussiëren met andere deelnemers, vandaar dat wij aanraden de weekvolgorde aan te houden.

Waarom heeft de cursus een startdatum, kan ik het niet in eigen tijd doen?

De cursus is gebaseerd op het principe van de MOOC (Massive Open Online Course). Hierin is één van de belangrijkste leercomponenten dat er online met elkaar gediscussieerd wordt en dat peers elkaars vragen kunnen beantwoorden. Vandaar dat wij met een startdatum werken en er niet op elk moment ingestroomd kan worden.

Inschrijving

Hoe schrijf ik me in voor een online course?

U kunt zich inschrijven voor de cursus via deze pagina. Tijdens de inschrijving kunt u aangeven voor welke van de cursussen u zich wilt inschrijven. Pas als u het formulier verzonden heeft is de inschrijving compleet. U ontvangt hier een bevestigingsemail van, op de startdatum krijgt u bericht over de toegang tot de cursus.

Is een cursus niet gratis voor aiossen?

Nee. Al het inschrijfgeld wordt ingezet om de cursussen draaiende te kunnen houden en verder te ontwikkelen. Aiossen zullen deze cursussen veelal uit opleidingsbudget kunnen betalen, neem hiervoor contact op met het eigen leerhuis of opleiders.

Wat als ik geen e-mail met link heb ontvangen bij de aanvangsdatum van de online cursus?

U kunt onderstaand stappenplan doorlopen:
Stap 1: Ga naar e-infuse-cursus.com en klik op ‘Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?’

Stap 2: Vul uw e-mail in waarmee u bent aangemeld.

Stap 3: Controleer uw e-mail (mogelijk in spam) en maak een nieuw wachtwoord aan.

Stap 4: Log in met uw nieuwe wachtwoord, na inlog komt u op het platform en ziet u uw cursus staan.

Mocht dit dan nog niet werken, neem dan contact op met ons via info@e-infuse.com

Menu