Ik ben klinisch geriater of ben al expert in ouderenzorg, is de cursus ouderenzorg nog zinvol voor mij?

Als expert op het gebied van ouderen heeft de cursus u waarschijnlijk inhoudelijk niet veel nieuwe kennis te bieden. Wel kan het zinvol zijn om te zien waar uw collega’s mee bezig zijn om zo te weten waarop u in de praktijk wellicht kunt aansluiten. De cursus meedoen op de achtergrond kan daarmee ook voor u zinvol zijn, wel willen we u vragen de open vragen vooral voor de cursisten te laten die dit nog als leermoment kunnen gebruiken.

Ik krijg zoveel mails, kan dat niet wat minder?

U krijgt elke week aan het begin een e-mail vanuit de organisatie. Daarnaast krijgt u mogelijk mails vanuit FutureLearn waarin ze reclame maken voor andere cursussen. Dit kunt u eenvoudig uitschakelen door in te loggen op FutureLearn en vervolgens te klikken op ‘your profile’. Hier kunt u aangeven welke e-mails u wilt ontvangen.

Hoe krijg ik accreditatie?

Als medisch specialist, verpleegkundige of PA kunt u in aanmerking komen voor accreditatie punten. Kijk bij de cursusinformatie of die ook voor u geaccrediteerd is. Tijdens de cursus moet u alle stappen met ‘Complete’ afvinken en alle toets vragen ten minste 1 keer maken. Aan het eind van de cursus krijgt u dan de mogelijkheid een certificaat aan te vragen. Dit certificaat kunt u met uw BIG nummer mailen aan info@e-infuse.com , binnen 8 weken worden de punten dan toegekend.