Een video werkt niet, hoe komt dit?

Alle video’s zijn uitvoerig getest en werken, mocht dit niet het geval zijn dan ligt dit hoogstwaarschijnlijk aan de computer of het netwerk waarop u zit. Probeer het anders even via uw smartphone. Aan het eind van de week ontbreekt vaak nog een video, dit is de terugkoppelingsvideo die gemaakt wordt naar aanleiding van alle reacties die de afgelopen week gegeven zijn. De dag waarop de video online komt wordt in de betreffende stap gemeld.

Kan ik de cursus in eigen tijd doen?

Ja. U kunt op elk moment de cursus onderbreken of oppakken. Ook is het mogelijk een deel in te halen of vooruit te werken. Echter zit de meerwaarde van de cursus in het discussiëren met andere deelnemers, vandaar dat wij aanraden de weekvolgorde aan te houden.

Waarom heeft de cursus een startdatum, kan ik het niet in eigen tijd doen?

De cursus is gebaseerd op het principe van de MOOC (Massive Open Online Course). Hierin is één van de belangrijkste leercomponenten dat er online met elkaar gediscussieerd wordt en dat peers elkaars vragen kunnen beantwoorden. Vandaar dat wij met een startdatum werken en er niet op elk moment ingestroomd kan worden.

Hoe werkt een cursus?

Als u zich eenmaal heeft ingeschreven en heeft aangemeld via de link uit de FutureLearn e-mail dan kunt u vanaf nu overal inloggen op www.futurelearn.com. De cursus werkt eenvoudig en u wordt er in de eerste week doorheen geleid. U kunt ook deelnemen via uw smartphone of tablet, zolang u maar een internetverbinding heeft.